Kouwenhoven Consultancy

Agenda

3, 4 en 5 oktober 2018 De Pelgrimstocht - driedaagse

Deze driedaagse is de start van De Pelgrimstocht, waar deelnemers leren Werken als een Pelgrim. De Pelgrimstocht is een avontuurlijk traject waarbij je ontdekkend en ervarend leert. Door nieuwe ontdekkingen praktisch toe te passen, kun je op een authentieke wijze een wending geven aan je werkzaam leven en 'werken met plezier en goed presteren'. 

12 oktober 2018 Opleiding Levensvreugde: eendaagse voor arbeidsvreugdecoaches

De aanpak voor levensvreugde komt voort uit het gedachtegoed arbeidsvreugde. Het is ontwikkeld in de praktijk van diverse organisaties ontwikkeld. De visie op levensvreugde sluit aan bij moderne inzichten over de omgang met clienten, ouderen, gasten. Klik hier voor meer informatie.

Deze opleiding is een vervolg op de opleiding Zeven bronnen van arbeidsvreugde. Klik hier voor een inschrijfformulier.

Heeft u de opleiding arbeidsvreugde nog niet gevolgd dan verwijzen wij u naar de 'Certificeringsopleiding levensvreugde'.

2 en 16 november 2018 Opleiding tot Zeven Bronnen Coach Arbeidsvreugde

Deze opleiding is bestemd voor degene die professioneel met De zeven bronnen van arbeidsvreugde aan de slag wil. Het is een open inschrijving voor mensen, die ervaring hebben met het begeleiden van individuen, teams of organisaties. Zie ook Opleidingen en licenties.

Informatie en inschrijving via email.

23 november 2018 Netwerkdag voor gecertificeerde Zeven Bronnen Coaches

Op deze netwerkdag delen gecertificeerde Zeven Bronnen Coaches hun passie en ervaringen. Naast arbeidsvreugde zullen we ook de laatste ontwikkelingen rond 'levensvreugde' uitwisselen.