Kouwenhoven Consultancy

Agenda

26 mei 2018 Gelukkig zijn of gelukkig doen?

Inspiratie-avond:
Auteur en entert(r)ainer Robert van den Bout zorgt samen met Marco van Opijnen, Bertijn Prins en Kees Kouwenhoven voor een avond entertainment met diepgang.

Op een zeer bevlogen en humorvolle manier maken zij essentiële onderwerpen bespreekbaar.

Robert zal deze avond ingaan op ‘Het mooiste wat je kunt ontdekken is jezelf’ ‘Carpe Scrotum – Grab life by the balls’ en ‘Slechts één persoon is voldoende om het hele systeem te veranderen…JIJ!’ 

Bertijn geeft als Diaken zijn visie op geluk.

Marco bespreekt de zes elementen van geluk.

Kees zet het zoeklicht op werk in al zijn vormen. Hoe kun je werken met plezier en goed presteren? Wat zegt wetenschappelijk onderzoek over zijn ontdekking: de zeven bronnen van arbeidsvreugde? Hoe kun je in je werk Doelgericht zwerven?

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

12 juni 2018 Happy Employee Fest

Ervaar  de  kracht  van  werkgeluk  op  een  echt  festival!

Gelukkige medewerkers zijn productiever, effectiever en gezonder, zo blijkt uit diverse onderzoeken. Hoe zorgt u voor een optimale werkervaring voor uw medewerkers? En hoe positioneert u zich als aantrekkelijk werkgever waar talenten graag willen werken én willen blijven vanwege ervaren werkgeluk? Laat u inspireren op het Happy Employee Fest!

Happy Employee Fest heeft de opzet van een echt festival. De hele dag zijn er interactieve sessies waarin u wordt bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van employer branding en de employee experience. Tussendoor kunt u netwerken en kennis uitwisselen met vakgenoten. Niets moet, (bijna) alles mag!

Kees Kouwenhoven verzorgt twee workshops op het Happy Employee Fest.
Workshop: Met plezier presteren
Hierin ontdekken de deelnemers De zeven bronnen van arbeidsvreugde, brengen hun werkbeleving in kaart en leren wat wetenschappelijk onderzoek zegt over waarom de bronnen effectief zijn.

Workshop: Nieuwe aanpak voor effectief MTO
Het klassieke medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) met een vragenlijst is in veel organisaties uitgewerkt, de respons en de follow-up blijven achter. Deelnemers maken kennis met een praktische aanpak die wél werkt.

Klik op de link voor meer informatie en inschrijven https://www.happyemployee.nl

Een actueel artikel vind je op https://www.hrpraktijk.nl/topics/arbeidsvoorwaarden/nieuws/de-7-bronnen-van-arbeidsvreugde-met-tips 

22 juni 2018 Netwerkdag gecertificeerde Zeven Bronnen Coaches

Op deze netwerkdag delen gecertificeerde Zeven Bronnen Coaches hun passie en ervaringen. Naast arbeidsvreugde zullen we ook de laatste ontwikkelingen rond 'levensvreugde' uitwisselen.

8 en 29 juni 2018 Opleiding Zeven Bronnen Coach Arbeidsvreugde

Deze opleiding is bestemd voor degene die professioneel met De zeven bronnen van arbeidsvreugde aan de slag wil. Het is een open inschrijving voor mensen, die ervaring hebben met het begeleiden van individuen, teams of organisaties. Zie ook Opleidingen en licenties.

Meer informatie en inschrijven via email.

3, 4 en 5 oktober 2018 De Pelgrimstocht - driedaagse

Deze driedaagse is de start van De Pelgrimstocht, waar deelnemers leren Werken als een Pelgrim. De Pelgrimstocht is een avontuurlijk traject waarbij je ontdekkend en ervarend leert. Door nieuwe ontdekkingen praktisch toe te passen, kun je op een authentieke wijze een wending geven aan je werkzaam leven en 'werken met plezier en goed presteren'.