Kouwenhoven Consultancy

Agenda

16 en 23 maart 2018 Opleiding Zeven Bronnen Coach Levensvreugde: tweedaagse

Tweedaagse opleiding Zeven Bronnen Coach Levensvreugde.

28 maart 2018 Collegereeks Bedrijfskunde voor HR

Op Nyenrode Business Universiteit verzorgt Kees Kouwenhoven een college 'Effectief investeren in mens en organisatie'. Dit college is onderdeel van de reeks Bedrijfskunde voor HR. Kees bespreekt hoe u bedrijfskundige analyses kunt maken ten behoeve van een effectieve HR strategie. Verder komt aan bod hoe u strategisch kunt sturen én ruimte kunt scheppen voor de menselijke maat. Ga voor meer informatie en aanmelden naar de site van P&O Actueel.

20 april 2018 Opleiding Levensvreugde: eendaagse voor arbeidsvreugdecoaches

De aanpak voor levensvreugde komt voort uit het gedachtegoed arbeidsvreugde. Het is ontwikkeld in de praktijk van diverse organisaties ontwikkeld. De visie op levensvreugde sluit aan bij moderne inzichten over de omgang met clienten, ouderen, gasten. Klik hier voor meer informatie.

Deze opleiding is een vervolg op de opleiding Zeven bronnen van arbeidsvreugde. Klik hier voor een inschrijfformulier.

Heeft u de opleiding arbeidsvreugde nog niet gevolgd dan verwijzen wij u naar de 'Certificeringsopleiding levensvreugde'.

26 mei 2018 Gelukkig zijn of gelukkig doen?

Inspiratie-avond:
Auteur en entert(r)ainer Robert van den Bout zorgt samen met Marco van Opijnen, Bertijn Prins en Kees Kouwenhoven voor een avond entertainment met diepgang.

Op een zeer bevlogen en humorvolle manier maken zij essentiële onderwerpen bespreekbaar.

Robert zal deze avond ingaan op ‘Het mooiste wat je kunt ontdekken is jezelf’ ‘Carpe Scrotum – Grab life by the balls’ en ‘Slechts één persoon is voldoende om het hele systeem te veranderen…JIJ!’ 

Bertijn geeft als Diaken zijn visie op geluk.

Marco bespreekt de zes elementen van geluk.

Kees zet het zoeklicht op werk in al zijn vormen. Hoe kun je werken met plezier en goed presteren? Wat zegt wetenschappelijk onderzoek over zijn ontdekking: de zeven bronnen van arbeidsvreugde? Hoe kun je in je werk Doelgericht zwerven?

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

12 juni 2018 Happy Employee Fest

Ervaar  de  kracht  van  werkgeluk  op  een  echt  festival!

Gelukkige medewerkers zijn productiever, effectiever en gezonder, zo blijkt uit diverse onderzoeken. Hoe zorgt u voor een optimale werkervaring voor uw medewerkers? En hoe positioneert u zich als aantrekkelijk werkgever waar talenten graag willen werken én willen blijven vanwege ervaren werkgeluk? Laat u inspireren op het Happy Employee Fest!

Happy Employee Fest heeft de opzet van een echt festival. De hele dag zijn er interactieve sessies waarin u wordt bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van employer branding en de employee experience. Tussendoor kunt u netwerken en kennis uitwisselen met vakgenoten. Niets moet, (bijna) alles mag!

Kees Kouwenhoven verzorgt twee workshops op het Happy Employee Fest.
Workshop: Met plezier presteren
Hierin ontdekken de deelnemers De zeven bronnen van arbeidsvreugde, brengen hun werkbeleving in kaart en leren wat wetenschappelijk onderzoek zegt over waarom de bronnen effectief zijn.

Workshop: Nieuwe aanpak voor effectief MTO
Het klassieke medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) met een vragenlijst is in veel organisaties uitgewerkt, de respons en de follow-up blijven achter. Deelnemers maken kennis met een praktische aanpak die wél werkt.

Klik op de link voor meer informatie en inschrijven https://www.happyemployee.nl