Kouwenhoven Consultancy

Agenda

6 en 20 maart 2020 Opleiding Zeven Bronnen Coach Levensvreugde: tweedaagse

Voor iedereen die professioneel aan de slag wil met het gedachtegoed levensvreugde is er deze tweedaagse opleiding. Wanneer u meer informatie over de inhoud en kosten wilt, klik dan hier voor contact.

15 mei en 12 juni 2020 Opleiding Zeven Bronnen Coach Arbeidsvreugde

Deze opleiding is bestemd voor degene die professioneel met De zeven bronnen van arbeidsvreugde aan de slag wil. Het is een open inschrijving voor mensen, die ervaring hebben met het begeleiden van individuen, teams of organisaties. Zie ook Opleidingen en licenties.

Meer informatie en inschrijven via email.

19 juni 2020 Netwerkdag voor gecertificeerde Zeven Bronnen Coaches

Op deze netwerkdag delen gecertificeerde Zeven Bronnen Coaches hun passie en ervaringen. Naast arbeidsvreugde zullen we ook de laatste ontwikkelingen rond 'levensvreugde' uitwisselen

3 juli 2020 Opleiding Levensvreugde: eendaagse voor arbeidsvreugdecoaches

De aanpak voor levensvreugde komt voort uit het gedachtegoed arbeidsvreugde. Het is ontwikkeld in de praktijk van diverse organisaties ontwikkeld. De visie op levensvreugde sluit aan bij moderne inzichten over de omgang met clienten, ouderen, gasten. Klik hier voor meer informatie.

Deze opleiding is een vervolg op de opleiding Zeven bronnen van arbeidsvreugde. Klik hier voor een inschrijfformulier.

Heeft u de opleiding arbeidsvreugde nog niet gevolgd dan verwijzen wij u naar de 'Certificeringsopleiding levensvreugde'.