Kouwenhoven Consultancy

Films

Doelgericht zwerven: het boek

Introductie van het boek Doelgericht zwerven. Kees Kouwenhoven schreef vijfentwintig verhalen en Loes schilderde aquarellen. Samen vertellen ze het verhaal over hun pelgrimstocht van Delft naar Assisi.

MTO: Werken met plezier en goed presteren

Een vernieuwde methode voor een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) m.b.v. de zeven bronnen van arbeidsvreugde. Respons op vragenlijst is 100% en medewerkers nemen zelf verantwoordelijkheid voor acties.

Tijdens de Pelgrimstocht je onbewuste benutten: inspiratie van John Cleese

John Cleese laat zien hoe je zelf bij je onbewuste kunt komen. De pelgrimstocht is zodanig opgezet dat de wijsheid, kennis en inspiratie uit jouw onbewuste naar boven komt. Het werkt eenvoudig en voor alle deelnemers aan de afgelopen tochten.

De zeven bronnen van arbeidsvreugde: de workshop

Deelnemers aan een workshop over de zeven bronnen van arbeidsvreugde delen hun ervaringen.

Arbeidsvreugde volgens Richard Branson

De zeven bronnen van arbeidsvreugde klinken duidelijk door wanneer Richard Branson (Virgin) over zijn werk praat in het programma 'College Tour'. Deze verkorte versie is een inspirerend voorbeeld van alle bronnen van arbeidsvreugde!

Sonja Lyubomirsky: What Determines Happiness?

Sonja Lyubomirsky vertelt over de mate waarin vreugde bepaald wordt door genen en hoeveel we zelf kunnen beïnvloeden.

Whodunnit

Manon Ruijters liet ons dit filmpje zien met de inspirerende woorden: als je weet waar je moet kijken, zie je meer! Dat geldt ook voor De zeven bronnen van arbeidsvreugde.