Agenda

27 januari 2023

Netwerkmiddag gecertificeerde Levensvreugde Coaches

Op deze netwerkmiddag delen gecertificeerde Levensvreugde Coaches hun passie en ervaringen.

10 en 24 februari 2023

Opleiding Zeven Bronnen Coach Levensvreugde

Voor iedereen die professioneel aan de slag wil met het gedachtegoed levensvreugde is er deze tweedaagse opleiding met open inschrijving. Zie ook Opleidingen.

Informatie, kosten en inschrijving via e-mail.

24 februari 2023

Opleiding Levensvreugde: eendaagse voor arbeidsvreugdecoaches

De aanpak voor levensvreugde komt voort uit het gedachtegoed arbeidsvreugde. Het is ontwikkeld in de praktijk van diverse organisaties ontwikkeld. De visie op levensvreugde sluit aan bij moderne inzichten over de omgang met clienten, ouderen, gasten.

Deze opleiding is een vervolg op de opleiding Zeven bronnen van arbeidsvreugde en kan alleen worden gevolgd door coaches met een geldig certificaat Arbeidsvreugde.

Heeft u de opleiding arbeidsvreugde nog niet gevolgd dan verwijzen wij u naar de tweedaagse Certificeringsopleiding levensvreugde.

2 en 23 juni 2023

Opleiding Zeven Bronnen Coach Arbeidsvreugde

Deze opleiding is bestemd voor degene die professioneel met De zeven bronnen van arbeidsvreugde aan de slag wil. Het is een open inschrijving voor mensen, die ervaring hebben met het begeleiden van individuen, teams of organisaties. Zie ook Opleidingen.

Informatie, kosten en inschrijving via e-mail.

9 juni 2023

Netwerkdag gecertificeerde Zeven Bronnen Coaches Arbeidsvreugde

Op deze netwerkdag delen gecertificeerde Zeven Bronnen Coaches hun passie en ervaringen. Naast arbeidsvreugde zullen we ook de laatste ontwikkelingen rond 'levensvreugde' uitwisselen.