Opleidingen

Je kunt deelnemen aan opleidingen die we jaarlijks enkele keren organiseren. Deze reguliere opleidingen zijn ook als in-company opleiding beschikbaar. Daarnaast verzorgen we persoonlijke coaching, interactieve lezingen en inspirerende maatwerkopleidingen.

Opleiding Arbeidsvreugdecoach

Wil je zelf het gedachtegoed arbeidsvreugde in de praktijk toepassen? Dat kan na een tweedaagse opleiding Arbeidsvreugdecoach.

Opleiding Levensvreugdecoach

Je kunt zelfstandig aan de slag met het gedachtegoed levensvreugde na de tweedaagse opleiding Levensvreugdecoach.

Persoonlijk leiderschap

Je kunt deelnemen aan het traject Doelgericht zwerven: drie dagen met aansluitend coaching als optie. Ook kun je een persoonlijk programma samenstellen voor individuele coaching.

Maatwerk

Ik ben een veelgevraagd spreker. Graag stel ik mijn kennis en ervaring ter beschikking. Dat kan op veel manieren: een lezing van één uur, een interactieve workshop van twee uur of van een dagdeel. Ik heb ervaring met bijeenkomsten van zowel kleine teams als hele organisaties en grote congressen.  Bij vier of meer deelnemers kun je de reguliere opleidingen ook in-company organiseren bijvoorbeeld als je een medewerkersonderzoek (MTO) wilt doen. Veel organisaties zijn je voor gegaan.

Graag verzorg ik een inspirerende en effectieve opleiding. Neem contact op. Samen bepalen we dan wat het beste past bij je doelstelling en je doelgroep.

Opleidingsagenda

14 juni 2024 Inspiratiesessie Medewerkersonderzoek
10 en 24 juni 2024 Extra opleiding Arbeidsvreugdecoach
1 en 15 november 2024 Opleiding Arbeidsvreugdecoach

Volledige agenda

Arbeidsvreugde

Als je zelfstandig aan de slag wilt met het gedachtegoed arbeidsvreugde, kun je de tweedaagse opleiding tot Arbeidsvreugdecoach volgen. Naast deze tweedaagse opleiding, zijn er diverse verdiepende masterclasses voor gecertificeerd coaches over onderwerpen als veranderprocessen en medewerkersonderzoeken e.d.
Het actuele aanbod vind je bij de bovenstaande Opleidingsagenda. 

Het doel van de opleiding is dat je na afloop zelfstandig aan de slag kan. In veel gevallen nemen enkele collega’s samen deel aan de opleiding. Zo kunnen ze elkaar ondersteunen bij de toepassing van het gedachtegoed arbeidsvreugde.

Arbeidsvreugde laat zich heel goed combineren met het gedachtegoed levensvreugde. Denk bijvoorbeeld aan arbeidsvreugde voor medewerkers in de ouderenzorg en levensvreugde voor de bewoners. 

Voor mensen die de opleiding arbeidsvreugdecoach hebben gevolgd hanteren we een gereduceerd tarief voor de opleiding levensvreugdecoach.
Vraag hier meer informatie aan over de opleidingen. 

Vraag meer informatie aan over de opleidingen

Levensvreugde

Je kunt diverse opleidingen volgen voor het toepassen van het gedachtegoed levensvreugde. Het actuele aanbod vind je bij de bovenstaande Opleidingsagenda. Natuurlijk maken we graag een maatwerkprogramma voor je.

In alle opleidingen gebruiken we het boek Routes naar levensvreugde. Daarmee heb je de actuele stand van de kennis over ‘vreugde scheppen’ en heb je een naslagwerk waar je nog heel lang mee verder kunt.

Levensvreugde laat zich heel goed combineren met het gedachtegoed arbeidsvreugde. In het onderwijs kun je bijvoorbeeld werken aan arbeidsvreugde voor de medewerkers en leervreugde voor de leerlingen en studenten. 

Voor mensen die de opleiding arbeidsvreugdecoach hebben gevolgd hanteren we een gereduceerd tarief voor de opleiding levensvreugdecoach.

Vraag meer informatie aan over de opleidingen

Individuele coaching

Wanneer je de voorkeur geeft aan een persoonlijk traject dan verzorg ik dat graag voor je. Er zijn diverse aanleidingen voor persoonlijke coaching: een nieuwe functie invullen, een klankbord bij het zoeken naar een nieuwe baan, je eigen bedrijf opzetten, een persoonlijk thema aanpakken, regelmatige inspiratie zonder dat er een specifieke aanleiding is.

In samenhang met jouw situatie en wensen kunnen we putten uit een enorme bron van kennis en ervaring. Vele jaren ervaring combineer ik met zinvolle elementen uit Persoonlijk leiderschap, arbeidsvreugde en levensvreugde. Al binnen korte tijd kun je de effecten in de praktijk ervaren.