Opleidingen

Je kunt deelnemen aan opleidingen die ik jaarlijks enkele keren organiseer. Deze reguliere opleidingen zijn ook als in-company opleiding beschikbaar. Daarnaast verzorg ik persoonlijke coaching, interactieve lezingen en inspirerende maatwerkopleidingen.

Opleiding Zeven Bronnen Coach Arbeidsvreugde

Wil je zelf het gedachtegoed arbeidsvreugde in de praktijk toepassen? Dat kan na een tweedaagse opleiding Zeven Bronnen Coach Arbeidsvreugde.

Opleiding Zeven Bronnen Coach Levensvreugde

Je kunt zelfstandig aan de slag met het gedachtegoed levensvreugde na de tweedaagse opleiding Zeven Bronnen Coach Levensvreugde.

Persoonlijk leiderschap

Je kunt deelnemen aan het traject Doelgericht zwerven: drie dagen met aansluitend coaching als optie. Ook kun je een persoonlijk programma samenstellen voor individuele coaching.

Maatwerk

Ik ben een veelgevraagd spreker. Graag stel ik mijn kennis en ervaring ter beschikking. Dat kan op veel manieren: een lezing van één uur, een interactieve workshop van twee uur of van een dagdeel. Ik heb ervaring met bijeenkomsten van zowel kleine teams als hele organisaties en grote congressen.  Bij vier of meer deelnemers kun je de reguliere opleidingen ook in-company organiseren bijvoorbeeld als je een medewerkersonderzoek (MTO) wilt doen. Veel organisaties zijn je voor gegaan.

Graag verzorg ik een inspirerende en effectieve opleiding. Neem contact op. Samen bepalen we dan wat het beste past bij je doelstelling en je doelgroep.

Opleidingsagenda

3 en 17 november 2023 Opleiding Zeven Bronnen Coach Arbeidsvreugde
20 oktober en 17 november 2023 Opleiding Levensvreugdecoach
30 november 2023 Routes naar levensvreugde voor jezelf

Volledige agenda

Individuele coaching

Wanneer je de voorkeur geeft aan een persoonlijk traject dan verzorg ik dat graag voor je. Er zijn diverse aanleidingen voor persoonlijke coaching: een nieuwe functie invullen, een klankbord bij het zoeken naar een nieuwe baan, je eigen bedrijf opzetten, een persoonlijk thema aanpakken, regelmatige inspiratie zonder dat er een specifieke aanleiding is.

In samenhang met jouw situatie en wensen kunnen we putten uit een enorme bron van kennis en ervaring. Vele jaren ervaring combineer ik met zinvolle elementen uit Persoonlijk leiderschap, arbeidsvreugde en levensvreugde. Al binnen korte tijd kun je de effecten in de praktijk ervaren.