Persoonlijk leiderschap

Doelgericht zwerven

Ontwikkel een aantrekkelijk beeld van jouw toekomst

Je ontwikkelt een aantrekkelijk beeld van jouw toekomst en zet de eerste stappen in die richting. Deelnemers ervaren de werkwijze als intensief door de korte workshops én ontspannen omdat een belangrijk deel van het programma zich in de natuur afspeelt: lekker buiten, helemaal jezelf zijn.

Programma

Het programma begint met een startdag. Na enkele weken volgen twee aansluitende dagen. Je geeft je traject grotendeels zelf vorm. Uit het handboek met werkvormen kies je wat het beste bij jou past. Na deze drie dagen beslis je of je deelneemt aan enkele vervolgdagen als stapstenen naar jouw toekomstbeeld. Je kunt ook kiezen voor een jaar persoonlijke begeleiding.

Het programma Doelgericht zwerven omvat zowel workshops, persoonlijke gesprekken als wandelingen. Alle materialen zijn zowel op papier als digitaal beschikbaar.

Dag 1 - Koers ontwikkelen

Persoonlijke start van jouw traject: een keuzeprogramma met onder meer je verlangen in kaart brengen, je missie ontwikkelen, de zeven kwaliteiten verkennen. Reflectie, wandelen, onderzoeken, ontdekken.

Dag 2 - Diepgaand leren

Een moderne leermethode waarmee je doelgericht je onbewuste leert in te zetten voor het oplossen van complexe vraagstukken. Je maakt gebruik van je intuïtie, beelden en gevoelens in combinatie met logica en analytisch vermogen. De kracht van beide hersenhelften leer je te benutten voor het bereiken van jouw doelen.

Dag 3 - Op pad

Je intrinsieke motivatie is volledig ontwikkeld, je koers is uitgezet. Je leert om vaart te houden door ‘pockets of space and time’ voor jezelf te scheppen. Met het KPP-boekje bereid je de eerste stappen voor: serieus maar lichtvoetig. Het boekje gaat je inzicht geven in je vorderingen. Je hebt er zin in.

Aanbod

Doelgericht zwerven, bestaat uit een compleet traject:

  • Een exemplaar van het boek Doelgericht zwerven;
  • Drie ontwikkeldagen;
  • Twee vervolgdagen;
  • Een verankeringsjaar met persoonlijke gesprekken.

Je kunt ook alleen deelnemen aan de drie ontwikkeldagen en daarna beslissen over deelname aan de vervolgdagen en de persoonlijke begeleiding. Een in-company programma, samen met collega’s, is mogelijk. Wil je individuele coaching dan kan dat ook. Graag maken wij een maatwerkofferte.

Interesse?

Regelmatig starten er trajecten met open inschrijving. Bekijk de data in de agenda. Tijdens de pandemie worden er geen trajecten gepland en vinden trajecten alleen plaats wanneer zich voldoende belangstellenden hebben gemeld.
Vraag via dit formulier nadere informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek (online of live) aan.

Kosten

Hieronder vind je de kosten van deelname aan een groep, die tweemaal per jaar start. De aangegeven prijzen zijn exclusief BTW én verblijfskosten inclusief het handboek, de materialen en het boek Doelgericht zwerven.

Gehele traject

€3.950,-

Drie ontwikkeldagen
Twee vervolgdagen
Een jaar begeleiding

 

Bij deelname aan één of twee onderdelen

 

Drie ontwikkeldagen incl. het boek ‘Doelgericht zwerven’, handboek en overige materialen

€1.450,-

Twee vervolgdagen (minimaal vier deelnemers)

€900,-

Een jaar persoonlijke begeleiding

€2.200,-