Publicaties

Levensvreugde

Routes naar levensvreugde

In het voorjaar van 2023 is dit boek verschenen. Ik laat je daarin zien op welke manier vreugde voor jou maakbaar is. Zo kun je bij voorspoed én tegenslag een fijn niveau van levensvreugde blijven ervaren.

Routes naar levensvreugde richt zich ook op managers en HR-professionals. Ze verbeteren de tevredenheid van klanten, de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en de bedrijfsresultaten. In dit boek vind je cases die laten zien hoe dat werkt.
 
Met een code in het boek krijg je toegang tot gratis video’s, voorbeelden en instrumenten.

Bestel het boek

Routes naar levensvreugde

Arbeidsvreugde, Levensvreugde

Kippenpootpad

Iets voor elkaar krijgen

Dit boekje kan je helpen om iets voor elkaar te krijgen. Als je weet wat je wilt bereiken dan registreer je in dit boekje jouw dagelijkse beslissingen en acties. Daarbij noteer je of die je dichter bij je doel brengen of juist verder daarvan af. Zo word je je bewust van de gevolgen van de vele keuzes die je maakt. Je ontdekt dat elke beslissing belangrijk is en je krijgt steeds meer gevoel voor hetgeen je dichter bij je doel brengt. Je gaat intuïtief het goede doen.

Bestel het boek

Kippenpootpad

Levensvreugde

Dagboek levensvreugde

In dit dagboek kunt u opschrijven waarvan u geniet. Door het Dagboek regelmatig in te vullen, krijgt u steeds meer gevoel voor situaties, werk en mensen die voldoening geven. Daarnaast is er een onderdeel Leerpunten en teleurstellingen. Dit geeft meer zicht op hetgeen voor u onvreugde schept. Zo krijgt u steeds meer aanknopingspunten voor meer vreugde en geluk. U kunt ook Goede ideeën en Waardevolle ontmoetingen vastleggen. Daarmee kunt u uw inspiratie vasthouden en uw netwerk onderhouden en vergroten. Met familie of vriendinnen kunt u afspreken om een paar maanden het dagboekje bij te houden. Met elkaar zo nu en dan de ervaringen delen, kan heel inspirerend zijn.

Bestel het boek

Dagboek levensvreugde

Levensvreugde

Levensvreugde in relatie tot positieve gezondheid

Bekijk het artikel
Levensvreugde in relatie tot positieve gezondheid